שף שחר דבח מספר: “מי שמכיר אותי יודע שמעדניה זה חלום ישן שעד השנה לא הצלחתי להגיע אליו ודווקא בתקופה הזו מצאתי הזדמנות להגיע עם האוכל שלי לכל בית באמצעות המעדנייה. זיהיתי התעוררות קולינרית בעיר הזו ואני רואה בגבעתיים עיר נפלאה עם קהל מדהים. יש בה אנשים יפים שאוהבים לבלות ומעריכים בילוי ואוכל איכותי. המון לקוחות שמגיעים למעדנייה בבוקר חוזרים בערב לבילוי עם כוס יין ואוכל טוב. סוף סוף אני מחבר את האהבה שלי לאוכל ולאנשים ומשיק את הסניף הראשון של אלה ותמר מעדניית שף שכונתית”
התפריט במעדניה כולל מגוון תבשילים, לדוגמא: דג מרוקאי חריף, סינטה בתנור עם חרדל ושום, תוספות, דג סלמון אפוי, זיתים מרוקאים, כבד קצוץ ועוד.. מגוון רחב של סלטים וכריכים, לדוגמא:
סלט חצילים ועשבי תיבול, סלט עגבניות פיקנטי, גרבלקס עבודת יד, סלט קפרזה, סלט עלים, בגט דייגים, בגט רוסטביף, בגט שווארמה ועוד..
מוצרי מזווה, לדוגמא: טחינה אתיופית, ריבות שונות, מוצרים ללא גלוטן, מחית ושמן כמהין, ארטישוקים, צלפים מיוחדים יינות מהעולם ועוד
התפריט בערב כולל מבחר מנות שהוטעמו במיוחד לצד היין, לדוגמא: פלטת גבינות משק, פלטת שרקוטרי, ניוקי עבודת יד בחמאת מרווה, פיצות בתנור אבן, דגים נאים, פסטות, ברוסקטות שונות, קינוחים מפתיעים ועוד.
בנוסף, ‘אלה ותמר’ קייטרינג לארועים הכולל את הטעמים האהובים עם תפריט בהתאמה אישית לאירועים בלתי נשכחים מכל הסוגים ימי הולדת, אירועי חברה, בריתות, מסיבת רווקים/ות, בר/בת מצווה, אירועים קולינריים, ישיבות עבודה וכו’.
מאחורי המיזם עומדים גם המסעדנים נתי וירון אלטיט הבעלים של הרשת האסיאתית “ריבר” ורשת ההמבורגרים “פאזל בורגר”.